Hakeminen – HÄMEENLINNA

Lukuvuoden 2021-2022 toimintaan ilmoittautumisen hakuaika on ollut 5.6.2021 mennessä, mutta voit edelleen hakea mukaan alla olevien ohjeiden mukaisesti 전기세.

Ensisijainen hakutapa on Wilman kautta, jossa hakulomake löytyy kirjautumisen jälkeen yläreunan valikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset, tee uusi hakemus, ”hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021-2022” Novinson. Lomake löytyy ainakin pöytäkoneella, mutta ei välttämättä mobiililla. Linkki Wilmaan: https://hameenlinna.inschool.fi/

Tarvittaessa voi myös ilmoittautua paperilomakkeella, linkki tulostettavaan lomakkeeseen: https://www.hameenlinna.fi/wp-content/uploads/2021/02/Aamu-_ja_iltapaivatoiminnan_hakemus_lukuvuosi_2021-2022.pdf

Muistakaa tehdä ja palauttaa hakemus niin pian kuin mahdollista, jotta saatte paikan pikimmiten Chinese TV!

Lakisääteisen koululaisten iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ovat yhteneväiset kaikissa iltapäivätoiminnan yksiköissä Hämeenlinnassa: osa-aikainen hoito 110€/kk (päivittäin enintään 4h), kokoaikainen hoito 130€/kk (päivittäin enintään 5h) Download Windows 10 Stereomix. Jos osallistumispäiviä on alle 10 kuukaudessa, hinta on tältä kuukaudelta 50% normaalista. Tuolloin tietyn viikon poissaolopäivät pitää ilmoittaa edellisen viikon maanantaihin klo 8 mennessä kerhokännykkään Download the return contract creeptrack. Esim. viikon 40 poissaolopäivät tulee ilmoittaa viikon 39 ma-aamuun klo 8 mennessä. Ilmoittamattomat poissaolopäivät lasketaan läsnäolopäiviksi.

Hintaan kuuluu lapsen vakuuttaminen sekä riittoisa, terveellinen välipala.

Huoltajilla on mahdollisuus hakea maksuvapautusta toimintamaksusta, mikäli perhe saa toimeentulotukea tai perheen taloudellinen tai sosiaalinen tilanne sitä edellyttää. Maksuvapautus voidaan myöntää aikaisintaan sen kuukauden alusta, kun hakemus on vastaanotettu, eli muistakaa tarpeen mukaan täyttää ja palauttaa lomake heti elokuun alussa. Linkki (ei toimi Explorer-selaimella):

https://hameenlinna.e-lomake.fi/lomakkeet/253/lomake.html

Vastaamme kysymyksiinne ja annamme lisätietoja oikein mielellään. Tervetuloa mukaan!

Koordinaattori Noora Kilo: 050 308 9981

Top