Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Milloin saan tietää lapseni iltapäivätoimintapaikasta? Saanko väliaikatietoja?
Iltapäivätoiminnan paikoista ei valmisteluvaiheessa anneta väliaikatietoja 우파루마운틴. Huoltaja saa päätöksen kotiin viimeistään kuukautta ennen koulun alkua.

2. Onko iltapäivätoimintaan jonotusjärjestelmää?
Iltapäivätoimintaan ei ole jonotusjärjestelmää. Vapautuvat paikat täytetään toimintaanottamisen perusteiden mukaisesti eli ensisijaisesti 1 ccm mp3 무료 다운로드. luokan oppilaat ja erityisen tuen oppilaat.

3. Varmistuuko iltapäivätoimintapaikan saaminen, jos haen usealla lomakkeella kaikkiin alueen paikkoihin 바위 처럼 다운로드?
Ei varmistu. Hakeminen usealla lomakkeella aiheuttaa ylimääräistä selvitystyötä ja hidastaa hakemuksen käsittelyä. Yksi allekirjoitettu hakemus riittää Download the Fifa game.

4. Miksi lapseni sai paikan toisesta toimintapaikasta kuin mihin haimme?
Hakemaanne ryhmään oli enemmän hakemuksia kuin paikkoja 티베로. Kotiin postitetussa päätöksessä on kerrottu päätöksen perustelut.

5. Sain lapselleni kielteisen päätöksen. Voinko syksyllä vielä saada iltapäivätoimintapaikan DeathNote Comics?
Uutta hakemusta ei tarvitse jättää. Huoltajaan otetaan yhteyttä, jos paikka vapautuu.

6. Mitä eroa on paikan peruuttamisella ja irtisanomisella Download the proof of contents form?
Kesällä tehtyjen päätösten osalta paikan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti lukuvuoden alkuun mennessä. Peruutusilmoitus toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki Premier 2019. Hakuajan jälkeen tehdyissä päätöksissä peruuttaminen tulee tehdä 2 viikon kuluessa päätöksen saannista. Tämän jälkeen kysymyksessä on irtisanominen, jossa on yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika Free download to the international market.

7. Miten iltapäivätoimintapaikka irtisanotaan kesken toimintavuoden?
Irtisanomislomake löytyy Helsingin kaupungin iltapäivätoiminnan sivuilta sekä sen saa myös palveluntuottajalta 뮤직 비디오 모음. Lomake toimitetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai sähköpostin liitetiedostona iltapaivatoiminta(a)hel.fi . Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos paikka irtisanotaan 6.10., irtisanominen astuu voimaan 1.12. Asiakasmaksu peritään tässä tapauksessa loka- ja marraskuulta.

8. Voinko vaihtaa lapseni iltapäivätoimintapaikkaa toiseen ryhmään saatuani päätöksen tai kesken toimintavuoden?
Iltapäivätoimintapaikkaa ei pääsääntöisesti voi vaihtaa. Huoltaja voi irtisanoa paikan ja jättää uuden hakemuksen. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti vähintään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen alkua. Varmuutta uuden paikan järjestymisestä ei voida antaa. Jos lapsi saa uuden paikan, niin irtisanomisajan osalta huoltaja voi joutua maksamaan päällekkäistä asiakasmaksua.

9. Voiko toiminta-aikaa vaihtaa?
Toiminta-ajan muutoksista huoltajat sopivat suoraan palveluntuottajan kanssa.

10. Milloin voin hakea maksuhuojennusta?
Maksuhuojennusta voi hakea, kun ensimmäinen lasku on tullut kotiin. Huojennusta myönnetään samassa taloudessa asuvien tulojen perusteella. Iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ja maksuhuojennusperiaatteet ovat internetissä iltapäivätoiminnan osiossa. Maksuhuojennusta haetaan ohjeissa olevalla lomakkeella joka lukuvuodelle erikseen.

Top