Käytännön asioita

Lapsen varustus

ltapäiväkerhoissamme korostuu ulkoilun merkitys. Lapset tuntuvat usein kaipaavan raitista ilmaa ja mahdollisuutta purkaa energiaansa koulupäivän jälkeen Download SisterAct. Tähän heillä on mahdollisuus kerhon ulkoilualueella, jossa he saavat omatoimisesti ohjaajien valvonnassa leikkiä ja liikkua. Kerhossa ulkoillaan lähes säällä kuin säällä, joten asianmukainen ulkoiluvarustus on tarpeen joko lapsen päällä tai repussa mukana acrobat reader 9. Vuodenajasta riippuen se sisältää kosteutta hylkivän takin ja housut sekä kengät, minkä lisäksi käsineet ja päähine ovat tarpeen suurimman osan lukuvuotta 윈도우10 ios. Suosittelemme lämpimästi pakkaamaan lasten reppuihin ylimääräiset pipot, hanskat sekä mahdollisesti myös sukat. Näin siksi, että monesti tavaroita unohtuu koululle, kastuu leikeissä yms 나눔 스퀘어 웹폰트 다운로드. eikä kerhotiloissa valitettavasti ole kuivausmahdollisuutta.

Kerhoon tuleminen, lähteminen ja poissaolot

Lukuvuoden alkaessa syksyllä vanhemmat ilmoittavat lapsensa koulun päättymisajat sekä mahdolliset muut säännölliset kerhoaikaan vaikuttavat tavat Download Samsung Side Sync. Näin kerhossa osataan odottaa lasta paikalle oikeaan aikaan. Kaikista poissaoloista (sairastumiset, lomamatkat yms.) tulee ilmoittaa kerhokännykkään siten, jotta ohjaajat osaavat olla odottamatta lasta tiettynä päivänä css 폰트 다운로드. Ohjaajat soittavat vanhemmille, jos lapsi ei ole tullut kerhoon asianmukaiseen aikaan koulupäivän jälkeen.

Lapsi saa lähteä kerhosta itsenäisesti kotiin vain vanhempiensa luvalla 배달의 민족 다운로드. Myös muista tavanomaisesta poikkeavista tilanteista, kuten ystävän luokse kerhon jälkeen lähtemisestä, tulee vanhemman olla yhteydessä ohjaajaan epäselvyyksien välttämiseksi Download sbs vod.

Toiminnasta tiedottaminen

Kesän lopussa juuri ennen koulujen alkuja pidämme vanhempainillan, jossa esittelemme toiminnan ja ohjaajat sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin Download Soribada Mac. Ohjaajamme keskustelevat mielellään vanhempien kanssa lasta haettaessa kerhosta. Toiminnasta tiedotetaan myös säännöllisillä kerhokirjeillä.

Palveluntuottaja Kim Wollsten vastaa lisäksi mielellään kaikkiin kysymyksiinne 전투기게임.

Vakuutukset

Kaikki kerholaiset ovat koko kerhopäivän ajaksi vakuutettuja tapaturman varalle Espoon ja Helsingin kaupunkien ottamilla ryhmätapaturmavakuutuksilla. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja se kattaa myös kerhomatkat koululta kerholle sekä kerholta kotiin.

Hoitopaikan irtisanominen ja toiminta-ajan muutokset

Ilmoitus iltapäivätoiminnan toiminta-ajan muuttamisesta ja irtisanomisissa tehdään vähintään kalenterikuukautta aikaisemmin. Esimerkiksi helmikuussa tehty muutos tulee voimaan 1.4. ja maaliskuussa tehty muutos tulee voimaan 1.5. Huhtikuussa ilmoitetut muutokset toiminnassa eivät enää vaikuta kuukausimaksun suuruuteen. Irtisanomisajalta veloitetaan asiakasmaksu. Espoossa ilmoituksen voi tehdä Wilmassa Hakemukset ja päätökset- välilehdellä tai kirjallisesti meilillä kunkin toimipaikan kerhomeiliin. Helsingissä ilmoituksen voi tehdä virallisella lomakkeella (löytyy kaupungin sivuilta) tai vapaamuotoisesti kerhomeiliin.

Top