ESPOO Jupperi

Sportti iltapäiväkerho valittiin aloittamaan toiminta Jupperin koululla syksystä 2022 eteenpäin.

Kaveritaitojen ja vahvuuksien sanoittamisen harjoittelua

Kerho toimii koulun iltapäivätoiminnalle antamissa tiloissa ja on avoinna jokaisena arkipäivänä (jolloin on koulua) klo 12:00-17:00 Download youtube uhd.

Iltapäiväkerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyjä, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan. Iltapäivään sisältyy ohjattu liikunnallinen tai muu toiminnallinen osuus Download wasin consultation. Silloin mm. leikitään liikunnallisia leikkejä ja pelejä mahdollisuuksien mukaan sisällä ja ulkona ja saatetaan tehdä retkiä lähiympäristöön visio professional 2016 다운로드. Kerhossa on liikunnan lisäksi muita ohjattuja teemoja, joista suosituimpia ovat perinteisesti olleet mm. erilaiset kädentaidot ja askartelu, äänikirjat ja lautapelit 사이 툴 한글판.

Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa. Vaikka toiminta on ryhmämuotoista, haluamme myös pyrkiä ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon lasten yksilöllisiä tarpeita 덩키의 땅콩찾기.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti. Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä.

–       n.13-14  Terveellinen ja riittoisa välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, äänikirjoja, askartelua, muita teemoja)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan.

Ennen koulujen alkua elokuussa järjestämme vanhempainillan, johon toivomme vähintään toisen huoltajista osallistuvan. Lähetämme vanhemmille myös tiiviin infopaketin toiminnasta meilitse, ja samassa yhteydessä pyydämme täyttämään tärkeän perustietolomakkeen lapsesta. Jos et ole saanut tätä sähköpostia kesäkuun loppuun mennessä, ota yhteyttä alla olevan sähköpostin kautta ja selvitetään tilannetta.

Tervetuloa mukaan!

Kerhomeili: sportti.jupperi@gmail.com

Top