HKI Kanneltie

Sportti iltapäiväkerho aloitti syksyllä 2021 toimintansa Helsingissä Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipaikassa. Lukuvuonna 2022-2023 toimintamme on väistössä olevissa Pelimannintien toimitiloissa Download Uphill.

Lukuvuoden 2022-2023 hakuaika on 21.3.−22.4.2022. Muista hakea määräaikaan mennessä. Viime syksynä paikkaa ei enää välttämättä saanut enää hakuajan jälkeen tai sen sai vasta huomattavasti myöhemmin syksyllä 후레쉬 기능.

Iltapäivätoimintaan voivat hakea 1- ja 2-luokkalaiset sekä kaikkien luokka-asteiden erityistä tukea tarvitsevat lapset. Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan Download the movie Applause Month.

Hakulomakkeen voi täyttää ja lähettää netissä pankkitunnuksien avulla. Täytettävä lomake löytyy tästä linkistä  

Muistakaa täyttää kaikki kohdat lomakkeesta, jotta meillä on esim Hello. molempien huoltajien ajantasaiset sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot.  

Lisätietoa iltapäiväkerhoon hakemisesta löytyy täältä

Iltapäiväkerhon päiväohjelman rakenne on pääsääntöisesti seuraava:

12.15-13.15 Ulkoilua

13.15-14.30 Välipala ja läksyt (porrastetusti ensin ykköset, sitten kakkoset)

14.30-15.30 Ohjattu toiminta (liikuntaleikit ja pelit, kädentaidot, satupiiri yms.)

15.30 -> Omatoimista, ohjaajien valvomaa touhuamista, kotiinlähtö

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä 프리미엄 러쉬. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti. Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan !

Top