HKI Kuninkaantammi

Sportti iltapäiväkerho aloitti syksyllä 2021 toimintansa Helsingissä Kannelmäen peruskoulun Kuninkaantammen toimipaikassa.

Lukuvuoden 2022-2023 hakuaika on 21.3.−22.4.2022 Download smallpdf. Muista hakea määräaikaan mennessä. Viime syksynä paikkaa ei enää välttämättä saanut enää hakuajan jälkeen tai sen sai vasta huomattavasti myöhemmin syksyllä 나우유씨미2 다운로드.

Iltapäivätoimintaan voivat hakea 1- ja 2-luokkalaiset sekä kaikkien luokka-asteiden erityistä tukea tarvitsevat lapset. Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan Windows 10 1809 iso.

Hakulomakkeen voi täyttää ja lähettää netissä pankkitunnuksien avulla. Täytettävä lomake löytyy tästä linkistä  

Muistakaa täyttää kaikki kohdat lomakkeesta, jotta meillä on esim Download The Raw Greener. molempien huoltajien ajantasaiset sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot.  

Lisätietoa iltapäiväkerhoon hakemisesta löytyy täältä

Iltapäiväkerhon päiväohjelman rakenne on pääsääntöisesti seuraava:

12.15-13.15 Ulkoilua

13.15-14.30 Välipala ja läksyt (porrastetusti ensin ykköset, sitten kakkoset)

14.30-15.30 Ohjattu toiminta (liikuntaleikit ja pelit, kädentaidot, satupiiri yms.)

15.30 -> Omatoimista, ohjaajien valvomaa touhuamista, kotiinlähtö

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä  Download the Western Organic Moonlight Bount. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti. Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä .

Lämpimästi tervetuloa mukaan !

Top