HML Ojoisten lastentalo

Iltapäiväkerhomme aloittaa toimintansa Hämeenlinnan Seminaarin sivukoululla eli Ojoisten lastentalolla syksyllä 2021.

Lukuvuoden 2021-2022 toimintaan ilmoittautumisen hakuaika on ollut 5.6.2021 mennessä, mutta voit edelleen hakea mukaan alla olevien ohjeiden mukaisesti  Download Gift Dinosaur Divo.

Ensisijainen hakutapa on Wilman kautta, jossa hakulomake löytyy kirjautumisen jälkeen yläreunan valikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset, tee uusi hakemus, ”hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2021-2022”  윈도우7 oem. Lomake löytyy ainakin pöytäkoneella, mutta ei välttämättä mobiililla. Linkki Wilmaan: https://hameenlinna.inschool.fi/

Tarvittaessa voi myös ilmoittautua paperilomakkeella, linkki tulostettavaan lomakkeeseen: https://www.hameenlinna.fi/wp-content/uploads/2021/02/Aamu-_ja_iltapaivatoiminnan_hakemus_lukuvuosi_2021-2022.pdf

Muistakaa tehdä ja palauttaa hakemus niin pian kuin mahdollista, jotta saatte paikan pikimmiten 모드 오거나이저 2 다운로드!

Toimimme koulun iltapäivähoidolle varatuissa tiloissa, jonne lapset tulevat suoraan koulupäivän jälkeen.

Läksyjenteon, rauhoittumisen, välipalan ja vapaan oleskelun lisäksi iltapäivään sisältyy toiminnallinen osuus neljänä päivänä viikossa Download Korean and computer typing exercises. Ohjatussa toiminnassa mm. leikitään liikunta- ja ulkoleikkejä, askarrellaan ja pelataan lautapelejä. Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa Meditation Music mp3. Otamme huomioon kunkin lapsen henkilökohtaisen jaksamisen ja mielenkiinnon ohjattuun toimintaan, ja halutessaan lapsi myös leikkiä omatoimisesti.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti.

Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Vastaamme kysymyksiinne ja annamme lisätietoja oikein mielellään. Tervetuloa mukaan!

Koordinaattori Noora Kilo: 050 308 9981

Ojoisten lastentalon kerhokännykkä: 0400 477 160 (päivittäiset asiat kuten poissaolot, keskustelut ohjaajien kanssa jne)

Top