Koskela

Sportti Iltapäiväkerhojen toiminta alkaa Koskelan koululla 16.3.2020 entisen palveluntuottajan lopettaessa toiminnan.

Kerhomeili on koskelanilttis@gmail.com ja kerhokännyn numero 040 196 5669 180 degreemp3. Voitte myös halutessanne soittaa ja kysyä lisätietoja palveluntuottajalta, Kim Wollstenilta.

Mitä tulee kerhossa olevien lasten arkeen, toiminta jatkuu samoilla ohjaajilla ja käytännöillä kuin tähänkin asti v app.

Nykyiset asiakkaat saavat sähköpostia toiminnan jatkamisesta. Jos ette näe sähköpostia vielä lauantaina 14.3. meilissänne, katsottehan roskapostikansion Ubuntu 16.04.5! Jos meiliä ei löydy edelleen, olettehan yhteydessä kerhomeiliin asian korjaamiseksi.

Toimintaamme ohjaa vastuullisuus, positiivisuus ja jatkuva kehittyminen. Iltapäiväkerhossa korostetaan sosiaalista kasvatusta ja kaveritaitojen kehitystä. Toiminta on lapsilähtöistä ja vanhempien kanssa pyritään avoimeen ja hyvään vuorovaikutukseen.

Ensi lukuvuoden 2020-21 toimintaan haetaan 23.3.-24.4. Hakulomake ja ohjeet hakemiseen löydät tästä linkistä.

Muista palauttaa hakulomake ajoissa Helsingin kaupungille joko postitse tai viemällä se perille! Kirjoitathan hakulomakkeeseen kohtaan 3 selvästi, että haette Sportti Iltapäiväkerhojen toimintaan!

Hakulomakkeen palautusosoite:

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Eeva Elsinen

PL 51300

00099 Helsingin kaupunki

Vaihtoehtoisesti hakulomakkeen voi viedä osoitteeseen Töysänkatu 2D (klo 8-16 arkena) tai lähettää suojatulla sähköpostilla Helsingin kaupungille. Ohjeet sähköpostin lähettämiseen ja linkki turvasähköpostiin löytyy Helsingin kaupungin iltapäivätoiminnan tältä sivulta.

Top