Lähderanta

Lähderannan liikunnallinen iltapäiväkerho toimii Lähderannan koulun ja Laaksolahden liikuntakeskuksen iltapäivähoidolle varatuissa tiloissa, joihin lapset tulevat suoraan koulupäivän päätyttyä Blood Wallet. Kerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyt, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan. Liikunnallinen iltapäiväkerho on toiminut Laaksolahdessa vuodesta 2005 lähtien 지티 에이 4.

Liikunnallisessa iltapäiväkerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyt, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan 마파도 다운로드. Iltapäivään sisältyy kevyt, ohjattu liikunnallinen osuus joka päivä. Silloin opetellaan ja pelataan eri pallopelejä, leikitään liikunnallisia leikkejä, luistellaan, yleisurheillaan jne Download hannibal subtitles. Liikunta ei ole raskasta eikä lapsilla tarvitse olla minkään tasoista liikunnallista taustaa.

Ohjatun toiminnan lisäksi lapset voivat käyttää urheilukeskuksen monipuolisia ulkotiloja mahdollisuuksien mukaan leikkimiseen ja liikkumiseen omatoimisesti ohjaajien valvonnassa Billboard chart.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä

–       n.13-14  Terveellinen välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, draamaa, askartelua, muita teemoja)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan Hi Hazel. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen.

Top