ESPOO Matinlahti

Ajatuksia kaveruudesta syksyltä 2018

Ajatuksia kaveruudesta

Matinlahden iltapäiväkerho toimii Matinlahden koulun iltapäiväkerholle varatuissa tiloissa sekä koulun ulkoilualueella hd tune pro 다운로드.

Kerho on avoinna jokaisena arkipäivänä (jolloin on koulua) aina koulun loppumisesta klo 17:00 asti.

Läksyjenteon, rauhoittumisen, välipalan ja vapaan oleskelun lisäksi iltapäivään sisältyy toiminnallinen osuus neljänä päivänä viikossa 페이트 그랜드 오더. Tuolloin mm. leikitään ohjatusti liikunta- ja ulkoleikkejä, askarrellaan, kuunnellaan tarinoita, tehdään pieniä retkiä lähialueille ja pelataan lautapelejä vmnetui.dll 다운로드. Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa. Otamme huomioon kunkin lapsen henkilökohtaisen jaksamisen ja mielenkiinnon ohjattuun toimintaan, ja halutessaan lapsi myös leikkiä omatoimisesti 자바 http.

Viime lukuvuosina ilttiksessä on ollut ns. harrastekerhoja, joihin lapset saavat ilmoittautua. Lukuvuoden kerhot ovat musiikkirentoutus, ulkoleikit ja retkeily, lautapelit ja legojen rakennus, askartelua ja sisäliikunta ja pallopelit 제이슨 본 자막.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti Download NetFramework 4.0. Kaveritaitojen kehittäminen on koko lukuvuoden jatkuva toiminnan painopiste.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä 스타워즈 게임.

–       n.13-14  Terveellinen välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, musiikkirentoutusta, askartelua, retkiä lähialueille yms.)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan Africa TV. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen.

Ennen koulujen alkua elokuussa järjestämme vanhempainillan, johon toivomme vähintään toisen huoltajista osallistuvan 런던필드. Lähetämme vanhemmille myös tiiviin infopaketin toiminnasta meilitse, ja samassa yhteydessä pyydämme täyttämään tärkeän perustietolomakkeen lapsesta. Jos et ole saanut tätä sähköpostia kesäkuun loppuun mennessä, ota yhteyttä kerhomeilin matinlahdenilttis@gmail.com kautta ja selvitetään tilannetta.

Tervetuloa mukaan!

 

Top