Hansakallio

0b12c57caccece78b1e44c30624c2d8dLiikunnallinen iltapäiväkerho on aloittanut toimintansa Hansakallion koululla syksyllä 2013 jdk1.6.0_45 다운로드.

Iltapäiväkerho toimii Hansakallion alakoulun iltapäivähoidolle varatuissa tiloissa, jonne lapset tulevat suoraan koulupäivän jälkeen. Meillä on useita tiloja käytössämme, joten saamme toimittua pienryhminä erillisissä tiloissa, joissa lapset mm 쇼미더머니8 6화. tekevät läksyt, askartelevat sekä rauhoittuvat koulupäivästä. Välipala syödään koulun ruokasalissa.

Läksyjenteon, rauhoittumisen, välipalan ja vapaan oleskelun lisäksi iltapäivään sisältyy kevyt liikunnallinen osuus useana päivänä viikossa Download the movie air conditioning. Silloin opetellaan ja pelataan eri pallopelejä, leikitään liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä liikutaan kaudelle ominaisissa muodoissa ulkoillen paljon Download Photoshop Gradient. Liikunta ei ole raskasta eikä ketään lasta luonnollisesti pakoteta liikkumaan. Liikunnassa ei ole vakavaa kilpailua eikä vertaamista muihin lapsiin, vaan se on lapsilähtöistä, hauskaa ja yhteisöllistä. Lisäksi muut iltapäivän arjen tekemisen ohjatut teemat, kuten käden taidot, musiikki, ilmaisutaito sekä erilaiset projektit ja lähialueiden retket kuuluvat toimintaan.  Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa npdf 다운로드.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti 윈도우 7 한글.

Hintoihin kuuluu lapsen vakuuttaminen (Espoon kaupungin ottama tapaturmavakuutus, voimassa myös matkan kotiin suoraan iltapäiväkerhosta) sekä terveellinen välipala, joka sisältää mehun, ruis & täysjyväleipää juustolla & leikkeleellä sekä hedelmän / jugurtin / mehukeiton sekä hedelmiä ja/tai vihanneksia 천년지기 무료. Välipalahetki on osa päivän valvottua ohjelmaa, jossa ohjaajat korostavat hyviä ja terveellisiä ruokatapoja sekä ruokailuhetken rauhoittamista.

Päivärytmi:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä

–       n.13-14  Terveellinen välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, askartelua, lautapelejä, retkiä lähialueille yms.)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan ios 8.3 beta 3 다운로드. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen. Päivärytmin puitteissa lapset voivat käyttää koulualueen monipuolisia ulkotiloja mahdollisuuksien mukaan leikkimiseen ja liikkumiseen omatoimisesti ohjaajien valvonnassa wsus 3.0 다운로드.

Supersankari

 

Top