Rastaala

Liikunnallinen iltapäiväkerho valittiin aloittamaan toiminta Rastaalan koululla lukuvuodesta 2018 eteenpäin.

Kerho toimii koulun iltapäivätoiminnalle antamissa tiloissa ja on avoinna jokaisena arkipäivänä (jolloin on koulua) aina koulun loppumisesta klo 17:00 asti 워해머 토탈워2.

Liikunnallisessa iltapäiväkerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyt, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan 폰으로동영상. Iltapäivään sisältyy kevyt, ohjattu liikunnallinen osuus joka päivä. Silloin opetellaan ja pelataan eri pallopelejä, leikitään liikunnallisia leikkejä, luistellaan, yleisurheillaan jne 알함브라 궁전의 추억 9화. Liikunta ei ole raskasta eikä lapsilla tarvitse olla minkään tasoista liikunnallista taustaa.

Läksyjenteon, rauhoittumisen, välipalan ja vapaan oleskelun lisäksi iltapäivään sisältyy kevyt liikunnallinen osuus useana päivänä viikossa Decryption. Silloin opetellaan ja pelataan eri pallopelejä, leikitään liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä liikutaan kaudelle ominaisissa muodoissa ulkoillen paljon Arc Survival Survivor. Liikunta ei ole raskasta eikä ketään lasta luonnollisesti pakoteta liikkumaan. Liikunnassa ei ole vakavaa kilpailua eikä vertaamista muihin lapsiin, vaan se on lapsilähtöistä, hauskaa ja yhteisöllistä. Lisäksi muut iltapäivän arjen tekemisen ohjatut teemat, kuten käden taidot, musiikki, ilmaisutaito sekä erilaiset projektit ja lähialueiden retket kuuluvat toimintaan.  Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa Respond 1994 1.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti Tia portal.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä 워킹데드 시즌 7.

–       n.13-14  Terveellinen välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, draamaa, askartelua, muita teemoja)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan 삼국지11pk 리마스터. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen.

Välipala tuotetaan Espoon kaupungin päätöksellä kaikissa ostopalvelun iltapäivätoiminnan toimipaikoissa Espoo Cateringin toimesta 기묘한 이야기 시즌3 자막 다운로드.

Syyskuussa 2019 metsäretkellä

Top