Viikki Tuulenhuiske

Sportti Iltapäiväkerhojen toiminta alkoi Viikissä Leikkipuisto Viikareiden tiloissa 16.3.2020 entisen palveluntuottajan lopettaessa toiminnan.

Kerhomeili on viikinilttis@gmail.com ja kerhokännyn numero 040 196 4408 가을날의 동화 다운로드. Voitte myös halutessanne soittaa ja kysyä lisätietoja palveluntuottajalta, Kim Wollstenilta.

Mitä tulee kerhossa olevien lasten arkeen, Tuulenhuiskeen toiminta jatkuu samoilla ohjaajilla ja käytännöillä kuin tähänkin asti opencv_core245.dll.

Nykyiset asiakkaat ovat saaneet meiltä perjantaina 13.3. sähköpostia toiminnan jatkamisesta. Jos ette näe sähköpostia vielä meilissänne, katsottehan roskapostikansion 유니버스 샌드박스 2 한글! Jos meiliä ei löydy vieläkään, olettehan yhteydessä kerhomeiliin asian korjaamiseksi.

Toimintaamme ohjaa vastuullisuus, positiivisuus ja jatkuva kehittyminen. Iltapäiväkerhossa korostetaan sosiaalista kasvatusta ja kaveritaitojen kehitystä. Toiminta on lapsilähtöistä ja vanhempien kanssa pyritään avoimeen ja hyvään vuorovaikutukseen.

Ensi lukuvuoden 2020-21 toimintaan hakuaikaa on jatkettu 8.5. asti. Hakulomake ja ohjeet hakemiseen löydät tästä linkistä.

Muista palauttaa hakulomake ajoissa Helsingin kaupungille joko postitse tai viemällä se perille! Kirjoitathan hakulomakkeeseen kohtaan 3 selvästi, että haette Sportti Iltapäiväkerhot Tuulenhuiskeen toimintaan!

Hakulomakkeen palautusosoite:

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala / Eeva Elsinen

PL 51300

00099 Helsingin kaupunki

Vaihtoehtoisesti hakulomakkeen voi viedä osoitteeseen Töysänkatu 2D (klo 8-16 arkena) tai lähettää suojatulla sähköpostilla Helsingin kaupungille. Ohjeet sähköpostin lähettämiseen ja linkki turvasähköpostiin löytyy Helsingin kaupungin iltapäivätoiminnan tältä sivulta.

 

Top