Hakeminen – HÄMEENLINNA

Lukuvuoden 2024-2025 hakuaika iltapäivätoimintaan alkaa 15.3.2024.

Ensisijainen hakutapa on Wilman kautta, jossa hakulomake löytyy kirjautumisen jälkeen yläreunan valikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset, tee uusi hakemus, ”hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024-2025”. Lomake löytyy ainakin selaimelle, mutta ei välttämättä mobiilisovelluksella. Linkki Wilmaan: https://hameenlinna.inschool.fi/

Tarvittaessa voi myös ilmoittautua paperilomakkeella, linkki tulostettavaan lomakkeeseen: https://www.hameenlinna.fi/wp-content/uploads/2023/03/ap_ip_toiminnan_hakemus_2023-2024_saavutettava.pdf

Jos haette mukaan toimintaan hakuajan jälkeen, paikkaa ei välttämättä ehdi saamaan elokuussa vaan vasta myöhemmin syksyllä.

Jos tilanne kerhopaikan tarpeen on epäselvä, suosittelemme hakemaan mukaan. Paikan voi peruuttaa kuluitta kesän ajan, jos paikan tarve myöhemmin peruuntuu. 

Lakisääteisen koululaisten iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ovat yhteneväiset kaikissa iltapäivätoiminnan yksiköissä Hämeenlinnassa: osa-aikainen kerhopäivä 110€/kk (päivittäin enintään 4h), kokoaikainen kerhopäivä 130€/kk (päivittäin enintään 5h). Jos osallistumispäiviä on alle 10 kuukaudessa, hinta on tältä kuukaudelta 50% normaalista. Tuolloin tietyn viikon poissaolopäivät pitää ilmoittaa edellisen viikon maanantaihin klo 8 mennessä kerhokännykkään. Esim. viikon 40 poissaolopäivät tulee ilmoittaa viikon 39 ma-aamuun klo 8 mennessä. Ilmoittamattomat poissaolopäivät lasketaan läsnäolopäiviksi.

Hintaan kuuluu lapsen vakuuttaminen sekä riittoisa, terveellinen välipala.

Huoltajilla on mahdollisuus hakea Hämeenlinnan kaupungilta maksuvapautusta toimintamaksusta, mikäli perhe saa toimeentulotukea tai perheen taloudellinen tai sosiaalinen tilanne sitä edellyttää. Maksuvapautus voidaan myöntää aikaisintaan sen kuukauden alusta, kun hakemus on vastaanotettu, eli muistakaa tarpeen mukaan täyttää ja palauttaa lomake heti elokuun alussa. Linkki (ei toimi Explorer-selaimella):

https://hameenlinna.e-lomake.fi/lomakkeet/494/lomake.html

Vastaamme kysymyksiinne ja annamme lisätietoja oikein mielellään. Tervetuloa mukaan!

Kyselyt: Kunkin toimipaikan oma sähköposti