HML Miemala

Lukuvuoden 2022-2023 toimintaan ilmoittautumisen hakuaika on 29.5.2022 mennessä.

Ensisijainen hakutapa on Wilman kautta, jossa hakulomake löytyy kirjautumisen jälkeen yläreunan valikosta kohdasta Hakemukset ja päätökset, tee uusi hakemus, ”hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2022-2023”. Lomake löytyy ainakin pöytäkoneella, mutta ei välttämättä mobiililla. Linkki Wilmaan: https://hameenlinna.inschool.fi/

Tarvittaessa voi myös ilmoittautua paperilomakkeella, linkki tulostettavaan lomakkeeseen: https://www.hameenlinna.fi/wp-content/uploads/2021/02/Aamu-_ja_iltapaivatoiminnan_hakemus_lukuvuosi_2021-2022.pdf

Muistakaa tehdä ja palauttaa hakemus niin pian kuin mahdollista, jotta saatte paikan ajoissa!

Iltapäiväkerhomme aloitti toimintansa Hämeenlinnan Miemalan koululla syksyllä 2021. Toimimme koulun iltapäivähoidolle varatuissa tiloissa, jonne lapset tulevat suoraan koulupäivän jälkeen.

Läksyjenteon, rauhoittumisen, välipalan ja vapaan oleskelun lisäksi iltapäivään sisältyy toiminnallinen osuus neljänä päivänä viikossa . Ohjatussa toiminnassa mm. leikitään liikunta- ja ulkoleikkejä, askarrellaan ja pelataan lautapelejä. Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa . Otamme huomioon kunkin lapsen henkilökohtaisen jaksamisen ja mielenkiinnon ohjattuun toimintaan, ja halutessaan lapsi myös leikkiä omatoimisesti.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti.

Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Vastaamme kysymyksiinne ja annamme lisätietoja oikein mielellään. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: miemalanilttis@gmail.com

Miemalan kerhokännykkä avoinna koulupäivisin klo 12-17: 0400 477 143 (päivittäiset asiat kuten poissaolot, keskustelut ohjaajien kanssa jne)