ESPOO Lähderanta

Hakuaika perusopetuksen iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi 2023-2024 on 26.4.-10.5.2023. Wilman lomake löytyy Hakemukset ja päätökset- välilehdeltä, jonka oikean reunassa on valinta “Tee uusi hakemus”. Muista hakea mukaan ajoissa!

Lisätietoa tästä linkistä: https://liikuntailtapaivakerho.fi/hakeminen-hinta/

Lähderannan iltapäiväkerho toimii Lähderannan koulun iltapäivähoidolle varatuissa tiloissa, joihin lapset tulevat suoraan koulupäivän päätyttyä. Kerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyt, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan. Sportti iltapäiväkerho on toiminut Laaksolahdessa vuodesta 2005 lähtien.

Iltapäiväkerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyjä, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä

–       n.13-14  Terveellinen välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, askartelua, muita teemoja)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen.

Yhteisöllinen tekeminen liikunnassa ja muussakin toiminnassa tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti. Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Ennen koulujen alkua elokuussa järjestämme vanhempainillan, johon toivomme vähintään toisen huoltajista osallistuvan. Lähetämme vanhemmille myös tiiviin infopaketin toiminnasta meilitse, ja samassa yhteydessä pyydämme täyttämään tärkeän perustietolomakkeen lapsesta. Jos et ole saanut tätä sähköpostia kesäkuun loppuun mennessä, ota yhteyttä kerhomeilin lahderannanilttis@gmail.com kautta ja selvitetään tilannetta.

Ohjatun toiminnan lisäksi lapset voivat käyttää urheilukeskuksen monipuolisia ulkotiloja mahdollisuuksien mukaan leikkimiseen ja liikkumiseen omatoimisesti ohjaajien valvonnassa. 

Tervetuloa mukaan!