ESPOO Ruusutorppa

Sportti iltapäiväkerho valittiin aloittamaan toiminta Ruusutorpan koululla syksystä 2022 eteenpäin.

Kaveritaitojen ja vahvuuksien sanoittamisen harjoittelua

Kerho toimii koulun iltapäivätoiminnalle antamissa tiloissa ja on avoinna jokaisena arkipäivänä (jolloin on koulua) klo 12:00-17:00 Android xml.

Iltapäiväkerhossa ulkoillaan, tehdään ohjattuna läksyjä, askarrellaan, piirretään, leikitään, levätään ja pelataan. Iltapäivään sisältyy ohjattu liikunnallinen tai muu toiminnallinen osuus Download the seventh son. Silloin mm. leikitään liikunnallisia leikkejä ja pelejä mahdollisuuksien mukaan sisällä ja ulkona ja saatetaan tehdä retkiä lähiympäristöön 콜오브듀티1. Kerhossa on liikunnan lisäksi muita ohjattuja teemoja, joista suosituimpia ovat perinteisesti olleet mm. erilaiset kädentaidot ja askartelu, äänikirjat ja lautapelit 공각기동대 영화 다운로드.

Lapsille jää päivittäin aikaa myös omaehtoiseen leikkiin ja vuorovaikutukseen muiden lasten kanssa. Vaikka toiminta on ryhmämuotoista, haluamme myös pyrkiä ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon lasten yksilöllisiä tarpeita Download the video from your smartphone.

Yhteisöllinen tekeminen tukee kaikkien lasten sosiaalista kehitystä. Kiusaaminen on kerhotoiminnassa erityisen huomion kohteena ja siihen puututaan välittömästi ja ennakoivasti. Kaveritaitojen kehittäminen on yksi tärkeimpiä koko lukuvuoden jatkuvia toiminnan painopisteitä.

Päiväohjelma:

–       n.12-13.30  Läksyjen teko & rauhoittuminen koulupäivästä.

–       n.13-14  Terveellinen ja riittoisa välipala, ulkoilua

–       n.14-15  Toiminnallinen osuus (liikuntaa, äänikirjoja, askartelua, muita teemoja)

–       n.15-17  Ulkoilu, läksyjen teko, kädentaidot, pelit, kotiinlähtö

Päivärytmi on viitteellinen ja muokkautuu lukujärjestysten sekä kotiin saatujen läksyjen mukaan. Pyrimme ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon jokaisen lapsen mahdolliset erityistarpeet esim. levon tai ulkoilun suhteen.

Muistathan hakea ajoissa mukaan Wilman kautta (Hakemukset ja päätökset- välilehti, Tee uusi hakemus- kohta).

Ennen koulujen alkua elokuussa järjestämme vanhempainillan. Lähetämme vanhemmille myös tiiviin infopaketin toiminnasta meilitse, ja samassa yhteydessä pyydämme täyttämään tärkeän perustietolomakkeen lapsesta. Jos et ole saanut tätä sähköpostia kesäkuun loppuun mennessä, ota yhteyttä alla olevan sähköpostin kautta ja selvitetään tilannetta.

Tervetuloa mukaan!

Kerhomeili: sportti.ruusutorppa@gmail.com

Top